הנתונים בעבודאטה משקפים את המצב השגרתי במשק, בניכוי מרבית השפעות הקורונה.
תואר ראשון
מדעי המזון
התואר מקנה ידע וכלים בתחום טכנולוגית מזון, שנועדו לתכנון וייצור של מוצרי מזון, החל משלב חומרי גלם ועד לצריכת המוצר הסופי: הערכת טיב התוצרת החקלאית וחומרי הגלם, איתור חומרי הגלם, תהליכי ייצור, אבטחת האיכות, הערכת התזונה, היגיינה וסניטציה, אחסון, עיצוב, שימור ואריזה ועוד.
בין הקורסים הנלמדים בתואר: קורסי בסיס בביולוגיה, כימיה, מתמטיקה ופיזיקה, וכן קורסים מתקדמים בביוכימיה, גנטיקה, ומיקרוביולוגיה, אנליזה של המזון, כימיה וביוכימיה של המזון ועוד.