הנתונים בעבודאטה משקפים את המצב השגרתי במשק, בניכוי מרבית השפעות הקורונה.
תואר ראשון
הנדסת מזון וביוטכנולוגיה
התואר משלב שני תחומי הנדסה: הנדסת ביוטכנולוגיה, שמשלבת כלים הנדסיים בפיתוח יישומים לתועלת האדם וסביבתו, והנדסת מזון, שמשלבת ידע מתחומי המדעים יחד עם ידע הנדסי במטרה לאפשר ייצור מזון בטוח, זמין, מזין ואיכותי.
תוכנית הלימודים מציעה חמש מגמות התמחות: ביוטכנולוגיה יישומית, ביוטכנולוגיה רפואית, ביוטכנולוגיה חישובית, הנדסת מזון ובריאות ומגמת חדשנות וקיימות בהנדסת מזון.
בין הקורסים הנלמדים בתואר: קורסים בתחומי הביוטכנולוגיה (מיקרוביולוגיה, ביוטכנולוגיה, ביוטכנולוגיה הנדסית ועוד), ההנדסה, מדעי החיים ומדעי המזון (ביוכימיה, כימיה של מזון, תזונה וננוטכנולוגיות בביוטכנולוגיה ובמזון ועוד).